Járműdekoráció, matricázás:

Az autódekoráció elsősorban cégeknek ajánlott mobil reklám.  Manapság az egyik leghatékonyabb reklámozási mód az autóflotta dekorfóliázása. A legtöbb hirdetési forma  (újsághirdetés, webreklám stb.) többszázezer forintba is belekerülhet egy hónapban. Ezt az összeget, akár egy egész dekorált autó flotta elkészítésére is felhasználhatjuk. Ugyanakkor az autódekoráció élettartama 3-5 év. Ha az árát elosztjuk az autómatricák felhelyezésétől a leszedéséig eltelt idővel (5 év), hónapokra bontva megállapíthatjuk, hogy az egyik legköltséghatékonyabb hirdetési formát választottuk. 25 % forgalomnövekedést is elérhetünk, ha autódekorációnkon feltüntetünk minden fontos, de csak releváns információt (cégnév, logó, cím, telefonszám, weboldal). Függetlenül a cég, vagy magánszemély tevékenységi körétől, a jó autódekoráció vonzza mind az autósok, tömegközlekedésen utazók, vagy a járókelők tekintetét.

Autómágnes matrica: Többször felhasználható és áthelyezhető reklámfelület!

Ezzel a megoldással nem kell a hagyományos autómatricákkal járó kompromisszumokat vállalni. A mágneses autófólia bármikor eltávolítható, majd újra felhelyezhető egy mozdulattal. Nem csak reklám jellegű megjelenítésre alkalmas. Akkor is hasznos, ha céglogót vagy egyéb információs táblát kell kihelyeznünk a jármű felületére (pl. ADR matrica, behajtás engedély matrica, áruszállítás matrica...). Ha több vállalkozás tulajdonában áll a jármű, akkor is okos ötlet több különböző autómágnes fólia legyártása, így mindig az aktuális logót lehet felhelyezni egy beszállításnál.

Autómágnes matrica nem csak céges alkalmazásokra!

Számtalan kreatív ötlet valósítható meg ezzel az egyszerű anyaggal! Esküvői dekoráció az autó oldalán, szórakozó helységek transzport kisbuszok dekorációja, csapatbusz dekoráció, vagy csak egy egyszeri és eszement humoros matrica az autó oldalán pl. legénybúcsú vagy fiatalok kirándulásánál..

Egyedi hűtőmágnes:

Saját fotóval vagy grafikával díszített hűtőmágnessel dekorálhatjuk hűtőnket, vagy lephetjük meg szeretteinket.
Fali képet is készíthetünk a mágnesképekből, amennyiben vásárolunk hozzá mágnestáblát, így gyorsan és egyszerűen cserélhetőek lesznek képeink.

Felhasználási ötletek:
- Dekoráció a hűtőn;
- Szóróajándék cégeknek, így mindig szem előtt lehetünk;
- Exkluzív névjegykártya;
- Esküvői köszönőajándék;
- Csapatfotó, osztálykép;
- Meghívó;
- Mágneses naptár, mágneses jegyzettömb.

Reklámtábla/ reklámfóliázás:

Állunk ügyfelelink rendelkezésére reklámtáblák gyártásában, akár hátulról megvilágítható kivitelben is. Minden egyedi elgondolást meg tudunk jeleníteni üvegportálon, táblán, autón stb.

Legyen szó egy otthoni dekorációról, vagy céges reklámról, kérje egyedi ajánlatunkat.

Kérjen ingyenesen árajánlatot, vagy tájékoztatást elérhetőségeink egyikén!


Kapcsolatfelvétel