3M Safety Walk csúszásgátló szalagok:

Majd minden felület csúszásmentesítésére létezik megfelelő típus:


1. Általános célú csúszásgátló: Érdes, csiszolószerű anyag erős és tartós polimerrel rögzítve egy stabil műanyag hordozófelületre, mely hatékony csúszásgátló felületet biztosít. Alkalmazható intenzív gyalogos vagy járműforgalomnak kitett csúszós felületeken (pl.:lépcsőházak, rámpák, létrák)

szín: fekete, sárga-fekete, átlátszó, sárga, zöld


2. Extraerős csúszásgátló: Extraerős, érdes, nagyszemcséjű csiszolószerű anyag erős és tartós polimerrel rögzítve egy stabil műanyag hordozófelületre, mely nem tömődik el, ha olaj, sár kerül a felületére. Lefesthető anélkül, hogy a termék tulajdonságai jelentősen megváltoznának. Alkalmazható építőipari, mezőgazdasági gépeken, gyorséttermekben és harcászati járműveken.

szín: fekete


3. Felületre alakítható csúszásgátló: Érdes, csiszolószerű anyag erős és tartós polimerrel rögzítve egy alumíniumból készült hordozófelülethez. Elsősorban egyenetlen felületekhez ajánlott.
szín: fekete, sárga


4.Finom felületű, gumiszerű csúszásgátló: Enyhén barázdált csúszásmentes felület műanyag granulátum bevonattal, mely higiénikus és esztétikus felületet biztosít. Ajánlott mezítlábas közlekedésre fürdőszobában, zuhanytálcán vagy szaunákban.
szín: fekete, szürke, fehér, átlátszó

3M Scotch Clad 7888 csúszásgátló bevonat:

Minden olyan felületen alkalmazható, mely tagoltsága, vagy egyenetlensége miatt a szalag elhelyezésére nem alkalmas.

Jó megoldás akkor is, ha egybefüggő nagyobb felületet szeretnénk csúszásmentesíteni.


GRP csúszásmentesítő termékek:

A csúszásmentes GRP termékek (üvegszál erősítésű poliészter, kemény gyémánt alumínium-oxid) rendkívül ellenálló anyagok. Anyaguk szinte törhetetlen, és ellenáll a rendkívüli időjárási viszonyoknak. A lemezek kiváló minőségű, rendkívül erős, színtartó és rugalmas anyagok, könnyű súlya miatt könnyen kezelhető és telepíthető.  

Nagyon hatékony, gyors és biztonságos megoldás minden csúszós padlón és lépcsőn, alkalmazható gyalogos és jármű közlekedésnél, rámpák, munkaállványok és bármilyen burkolatra.... 

A jelölő lemezek vegyszer és targoncaálló, kül- és beltéren, száraz és vizes környezetben egyaránt alkalmazható.

Bármikor roncsolás mentesen felszedhető és újra telepíthető, gyakorlatilag végleges megoldást jelent az üzemi jelöléseknél.


1.GRP csúszásmentes lépcsővédő:

Tartós, jó megoldás, amennyiben a lépcső teljes felületét szeretnénk csúszásmentesíteni.


2.GRP lemezek:

A legjobb megoldás, ha nagyobb egybefüggő felületet szeretnénk csúszásmentesíteni, akár olyan helyen ahol járművel, vagy targoncával közlekednek.


3. GRP lépcsőélvédő:

Amennyiben ugyan olyan tartós, de olcsóbb megoldásra van szükség, akkor a lépcsőélvédő a tökéletes megoldás.

 

Minden egyéb felületre csúszásmentesítő szőnyeget ajánlunk.

Kérjen ingyenesen árajánlatot, vagy tájékoztatást elérhetőségeink egyikén!

 

 

Kapcsolatfelvétel