Az autóüvegfóliázás számos előnnyel jár, melyekből a legjelentősebbek:

 

1. Hővédelem:

Hővédő autófóliával parkolásnál nem melegszenek fel extrém mértékben az autóban az ülések (gyerekülés!), kormány, műszerfal stb.. Természetesen a benti levegő meleg lesz, hisz a karosszérián át átmelegszik, de egy szellőztetés után komfortosan el lehet indulni az autóval. 

Menet közben az ablakon beékező meleg szinte teljesen kizárható, így a klíma is jóval kevesebbet megy, mely az arra érzékenyeknek nagy előny és takarékosabb üzemeltetést eredményez.

 

2. Szilánkvédelem:

Baleset esetén a leggyakrabban előforduló sérülés a szétrepülő szilánkok okozta vágások. Az üvegfólia törés esetén egyben tartja az üveget (szilánkmentesít), ezzel megakadályozva a személyi sérüléseket.

 

3. Belátásvédelem:
Sötétebb fólia felhelyezésével megakadályozzuk az autóba való belátást, ezzel csökkentve az autó feltörésének veszélyét. Emellett vakító napsütésnél sem kell hunyorognia az utasoknak. Természetesen a kilátás megmarad, így a vezetés biztonságát ez nem befolyásolja.

 

4. UV védelem:
A káros UV sugárzás nemcsak bőrünket veszélyezteti, hanem szemünknek is kiemelkedően káros. Hosszútávon szemünk elszürküléséhez, látásromláshoz vezethet. Az autóüvegfólia a káros UV sugárzás 99%-át megszűri ezzel biztonságosabbá téve a mi és gyermekeink utazását és hosszútávon a beltér elemei sem fakulnak és öregednek.

Kérjen ingyenesen árajánlatot, vagy tájékoztatást elérhetőségeink egyikén!

 

 

Kapcsolatfelvétel