Skyfol BabyGuard kifejezetten babáknak fejlesztve

Ha szeretné megóvni gyermekeit a nap káros sugaraitól, emellett belátásvédelemmel ellátni az autót, akkor a Skyfol BabyGuard lesz a legmegfelelőbb választás.

A babák és kisgyermekek utazási komfortja érdekében lett kifejlesztve. Rendkívül erős hővédő tulajdonságainak köszönhetően, nem melegszik fel a beltér, nem árasztja magából a meleget, az elindulást követő 20-30 percben sem. Ráadásul egy esetleges törés esetén egyben tartja az üveget, megóvja az utasokat a röpködő szilánkok okozta sérülésektől. Baleseti mentéskor az üveg megrepeszthető és egyben eltávolítható lesz.

Az autó üvegeit érő sugárzást 3 fő egységre tudjuk bontani:

-Az első az ultraviola sugárzás, mely áthatol az üvegen és a besugárzott energia mindössze 1%-át teszi ki.

-A második a látható fény, ami a teljes energia 46%-a.

-A harmadik az infravörös tartományból érkezik és a maradék 53%-ot teszi ki.


A Skyfol BabyGuard nanotechnológiás gyártásának köszönhetően, leheletvékony rétegekből tevődik össze, mely képes megszűrni az UV sugárzás 99,9%-át, a látható fény és az infravörös sugárzás 95%-át. Ezzel az ipar egyik leghatékonyabb és legtartósabb hővédő fóliája. 10 év alatt sem mutatja a fakulás jeleit, ezzel tartós megoldást biztosít.

95%-os belátásvédelemmel, esztétikus megjelenést biztosít az autónak, emellett a hátsó ülésen utazók számára komfortosabb az ott eltöltött idő, míg a vezetőnek tökéletes kilátást nyújt az üvegen keresztül. Nyugodtabban lehet a hátsó ülésen értéktárgyakat hagyni, ugyanis kisebb eséllyel törnek fel fóliázott autókat, mint ahol a be lehet látni.