Skyfol hő- és fényvédő üvegfóliák:
Az ablaküvegen beérkező hő és fény jelentősen hozzájárul a belső tér felmelegedéséhez.
A speciális fémötvözeteket is tartalmazó épületfóliák jelentős védelmet nyújtanak a belső tér felmelegedése ellen, belátás ellen, UV sugárzás ellen, fakulás ellen (drapériák, bútorok, könyvek stb.), tükröződés és ragyogás ellen (monitorok képernyője). Emellett a hővédő fóliázás segít az épületen belüli hőkiegyenlítésben is.

Számos mérés bizonyította már, hogy a fóliázott lakásokban 5-6 fokkal is hűvösebb lehet nyáron, mint a fólia nélküliekben. Tegye otthonát kellemesebbé és energiahatékonyabbá, valamint takarítson meg pénzt a klímaköltségeken., hővédő fóliázással.

A káros UV sugárzás a bőr öregedését, valamint egyes esetekben annak elváltozását okozza, amely bőrrák kialakulásához vezethet. Különösen fontos továbbá a szemek számára az UV sugárzás elleni hatékony védelem, mivel a káros sugarak a szemlencse elszürkülését okozzák. Gyermekeknél az UV káros hatása fokozottabb, mivel az ő szervezetükben még nem alakultak ki az erősebb védelmi mechanizmusok.

Védje szerettei és saját bőrét, és spóroljon meg pénzt a klíma üzemeltetésén Skyfol épületfóliázással!

Számos kivitelben léteznek, az alig észrevehetőtől, egészen az erősen tükrösig, színben a bronztól, ezüstön át, a halvány kékes árnyalatig.

Skyfol biztonsági fólia:

Telepítésével megakadályozható az üvegtörés esetén okozott személyi sérülések. A SkyFol biztonsági fóliák nemzetközi minősítések sorával rendelkeznek, számíthat rájuk baleset esetén. Vastag szerkezetének és biztonsági ragasztórétegének köszönhetően a SkyFol biztonsági fólia üvegtörés esetén a táblát egyben tartja, védve ezzel minket és gyermekeinket a szilánkok okozta vágásoktól.

Léteznek vastagabb típusok, melyek komoly mechanikai védelemmel látják el az üvegfelületet, így akár rácsok is helyettesíthetők, megakadályozva a nem kívánatos behatolást az épületbe. Az amerikai és izraeli SkyFol behatolás védelmi fóliái nemzetközi töréstesztekkel rendelkeznek.

Ezen felül a Skyfol kínálatában vannak kombinált hő- és fényvédő- valamint akár belátásvédelemmel ellátott biztonsági fólia megoldások is, így minden igényre létezik megfelelő megoldás.

Kollégáim és jómagam sokéves tapasztalattal rendelkező, okleveles szakemberek, így nagy szakértelemmel telepítjük a MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező fóliákat is.

Skyfol Dekorációs és belátásvédelmi fóliák:

Segítségükkel esztétikusan megoldható a beltéri térelválasztás, vagy a be-, illetve átlátás problémája.

Sokszor találkozunk olyan igénnyel, hogy bizonyos üvegeken nem szeretné a megrendelő, ha átlátnak. Leggyakoribb esetek a raktárak/öltözők/fürdőhelyiségek belátásvédelme, de fóliával a tárgyaló helyiségek igényes térelválasztása is megoldott. Számos változatban elérhető, a teljes felületen védő típusoktól a különböző mintázottig, hogy az Ön igényének a leginkább megfelelő terméket választhassa.

Kollégáimmal állok meglévő és leendő ügyfeleim rendelkezésére a különböző dekorációs megoldásokban: matricázás, hátulról megvilágítható táblák vagy nyomtatott belátásvédő fólia, molinók és szinte bármilyen reklámanyag elkészítésében.

Milyen fóliát válasszak?

Ez a kérdés eléggé összetett, így a következőkben megpróbálok néhány hasznos tanácsot adni:

Korszerű üvegszerkezet esetén (mely egyre elterjettebb) a beltéri fóliák közül csak néhány típus felel meg, így érdemes a választás előtt mindig szakemberrel egyeztetni, aki megfelelő tudással rendelkezik e téren. Ha nem megfelő fóliát választunk, üvegtörés is előfordulhat, amely komoly anyagi kárral jár. Általánosságban elmondható, hogy kültéri hővédő fóliát szinte minden üvegszerkezetre lehet telepíteni. Emellet a kültéri fóliák nagy előnye a többrétegű üvegeken, hogy a külső üvegfelület külső felületére telepítve jobb hőkintartással rendelkeznek, mint beltéri társaik. Hátránya viszont, hogy a várható élettartama kisebb, mintha beltérit választanánk, hisz a beltéri Skyfol fóliák többsége 10év garanciával rendelkezik és 15-18 év várható élettartammal. Ezzel szemben a kültéri fóliákat általában 3-7 év garanciával gyártják.

Mindkét típus esetén léteznek sötétebb és világosabb változatok. Elmondható, hogy a sötét fóliák több hőt tartanak kint, mint világos társaik, köszönhetően a több fémnek, amit tartalmaznak. Ez alól kivételt jelentenek a prémium minőségű speciális fémezésű fóliák, melyek árban viszont akár többszörös költséget is jelenthetnek.

 

Mennyibe kerül a fóliázás?

Ez leginkább a kiválasztott anyag függvénye. A beltéri hővédő fóliázást akár már 5900.-Ft/m2-es ártól vállalunk 10 év, biztonságit 7500.-Ft/m2-től 10 év, a kültéri hővédőt pedig 10400.-Ft-tól 3-7 év szavatossággal. Ha ennél jóval kisebb árat kap egy kivitelezőtől, az aggodalomra adhat okot a fólia, vagy a kivitelezés minősége miatt.

Kérjen ingyenesen árajánlatot, vagy tájékoztatást elérhetőségeink egyikén!
 

 

Kapcsolatfelvétel